Партия активно се готви за апетитните евродепутатски места. Името на

...
Партия  активно се готви за апетитните евродепутатски места. Името на
Коментари Харесай

Възраждане готвят Петър Волгин за евродепутат?

Партия " " интензивно се готви за апетитните евродепутатски места. Името на журналиста Петър Волгин е измежду обсъжданите за листата с евродепутати на проруската партия " ". Това твърди влогърът и държавник Асен Генов в профила си във Facebook.

Той разяснява, че неслучайно Волгин си е направил личен видео канал " със поръчка да е глас на свободата ".

Самият Петър Волгин разяснява, че към момента не са водени сходни диалози с него.

На въпрос дали би взел участие под някаква форма на европейските избори през юни тази година журналистът на БНР сподели: " в случай че доста ме ядосат ".

В обявата си Асен Генов разяснява и друго изказване - в листата на " - " ще се включи доц. Боряна Мусева, брачна половинка на починалия доцент Кристиян Таков.

" ПП-ДБ пуснаха в публичен оборот името на брачната половинка на важен правист, интелектуалец и будител. Разликата е, че единият има явен обществен облик и име, а другият евентуален претендент за Европейския парламент занапред ще постанова своето. Изборите за Европейски парламент не са условност, нито пък е мъдро да разчиташ единствено на електорална преданост ", написа Генов.

" От нашите пратеници там ще зависи в кои партийни фамилии в Общността на 27-те България ще има съдружници или ще се оправя сама, както до в този момент. Или още по-лошо: дали тематиката за лявото и дясното, за свободата, полезностите и традициите, за геополитиката ще бъде оставена точно в ръцете на съветските сътрудници на въздействие ", разяснява още той.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР